Meester zoekt slaaf extreem dikke lul

meester zoekt slaaf extreem dikke lul

...

Sex worstelen priveontvangst apeldoorn


meester zoekt slaaf extreem dikke lul

...

Hij trok mijn billen open. Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen. Ik belette dit door het samen te persen.

Doch zijn vinger ging ieper en dieper. Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan. Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras. Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam. Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was.

Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem. Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter. Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen.

Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam. Hijb kuste mij intens terwijl hij met een hand mijn lul kneedde en met zijn andere hand in mijn volle billen neep. Dit bracht me gewoon buiten mezelf.

Zijn daalde af naar mijn tepels en hij begor ze lekker te kussen. Dan begon hij op mijn genots en sex knobbeltjes te bijten. Ik kermde even maar genoot. Ik wou dat hij mij zou laten komen en Walter liet mij tot bijna dat orgasme gaan.

Ik hijgde en zei dat hij alles met mij mocht doen. Hij liet me los en ging naar binnen. Ik schudde met mijn lijf om zo toch het genot van mijn harde penis te voelen die van links naar rechts sloeg.

Walter had van alles bij en legde het op een tafel nabij. Hij nam wat olie en smeerde mij ballen en lul in en mijn billen en anus. Hij zei niets en bond een zwatre blinddoek voor mijn ogen. Hij betaste ze en kneedde er zachtjes in. Mijn lul was zo terug hard. Hij greep mijn balzak boven mijn ballen met zijn wijsvinger en duim tegen elkaar.

Hij had hiermee enige moeite want mijn zak zat dicht als een tennisbal gespannen onder mijn erecte paal. Langzaam trok hij mijn ballen omlaag, lager en lager.

Ik kreunde en vroeg om vergiffenis. Hij deed mijn blinddoek af. Hij name een zware zilveren ring die wel De zilveren ring was opgegoten met lood ,vernam ik later. Hij opende de ring en klapte die toe en sloot deze met een sleuteltje.

Hij duwde de ring ver omlaag tot juist boven mijn ballen. Wat een speciaal gevoelen was dat. Hij trok mijn billen open en boorde met zijn vinger in mijn anus en deed er wat olie in. Ik zag zijn grote paal hard en stijf. Hij maakte mijn polsen los en ik moest met mijn bort op de tafel en hij bond mijn armen gespreid aan de overkant van de tafelpoten vast. Mijn lul stond stijver dan ooit. Opeens voelde ik zijn eikel mijn anus raken.

Lanzaam duwde hij hem er verder in. Mijn paal droop van de geilheid als hij er helemaal inzat. De pijn kroop door mijn ganse buik. Dan begon Walter langzaam te pompen ,sneller en sneller. Het duurde niet echt lang en ik voelde hem roepend en hijgend klaar komen. Ik voelde zijn lijf over mij bukken en hij begon zo mijn paal af te trekken.

Ook dat duurde niet lang en ik kwam klaar als zijn paal uit mijn anus flopte. Hij maakte me los Mijn aars deed pijn. Hij strekte mijn armen terug boven mijn hoofd aan die haak. Ik zalk jouw eens volledig leegmaken en dan gaan we morgen verder. Hij name een zeer speciale groot vierkant bakje met een stroom draad er aan.

Onderaan dat bakje zaten platic niet scherpe naalden van anderhalve centimeter. Walter trok zijn zwembroek aan kwam voor me staan. Hij zette de platiek naalden van het nu trillende bakje boven op mijn penis. De vibratie was enorm hard. Het was gewoon ongelooflijk wat effect het had. Ik keerde en draaide aan mijn armen van genot. Hij zette af en toe die naaldjes op mijn gespannen ballen obnder die ring. Ik vuurde al mijn zaad af met een genotsvibratie die ik nog nooit in mijn jong leven had gevoeld.

Hij liet mij zo wel vier keer achter elkaar spuiten ,de laatste keer was ik leeg en trok van genot mijn onderlijf ,sidderend ,hemels. Als ik wakker werd omstreeks 9 uur, zag ik dat mijn klederen en valies weg waren.

Ik schrok en plotseling besefte ik wat gisteren gebeurd was. Het was nog steeds moeilijk in te schatten wat mij gisteren overkomen was. Plots voelde ik dat ik een zware zilveren met lood gevilde ring van gram boven mijn ballen had. Als ik uit bed stapte en in de spiegel keek zag ik mijn zak ver uitgerekt hangen.

Hoe onwaarschijnlijk ook maar ik kreeg er gewoon een stevige erectie van. Wijdbeens begon ik mzelf te masturberen ,doch als ik bijna aan mijn hoogte punt kwam, ging de telefoon. Op het terras aangekomen met een half slappe lul en lange bummelende zak, zag ik Walter in zijn zwarte zwembroekje aan een tafel zitten eten. Ik mocht mij voor hem onder een koude douche wassen en daarna kreeg ik wat te eten ,rechtstaande.

Het wond mij erg op. Toen ik heel erg stijf was en zag hoe Mester Walter zijn gulp vooruit stak, belde hij met een klein tafelbelletje. Als een weerlicht draaide ik mij om. Silva moest van Walter mij de boeien halen en aan doen. Ze was een pracht van een meisje. Ik kon haar zeer mooie volle borsten en tepels zien terwijl ze mij de boeien aandeed. Ik moest wijdbeens op een stoel gaan zitten en hij bond mij vakkubndig vast ,benen uiteen en armen op de rug. Ik kon niet meer bewegen.

Ik vroeg me af wat Walter ging doen. Hij kwam voor mij staan en streelde door mij volle wit blonde haarbos. Dan sprak hij in het engels tot Silva. Stuur dan snel een bericht. Mag zowel man als vrouw. S kan niet verplaatsen. Echte slavernij Ben opzoek naar een slaaf: Persverse slaaf voor bezit en wekelijks gebruik , ik ben onderdaan Pieter midden veertig en vrijgezel diepe mij helemaal kan geven.

Ik heb een normaal postuur en uiterlijk en zie er wat jonger uit. Ben een lieve en nette onderdaan met gevoel voor humor. Ik ben zeer betrouwbaar en discreet. Ondanks mijn fetisch vind ik hygiene heel belangrijk en intiem maar ook op borst en buik geschoren. Ik zoek een vaste sadiste die mij extreem gaat gebruiken en vooral kickt op vernederen ,lust en Gez vrouw met voorbinddildo omg Apeldoorn Ik ben een onderdanige man van 40 uit Apeldoorn en wil graag een droom van mij verwezenlijken.

Ik zou heel graag een keer door een vrouw met voorbinddildo genomen willen worden. Bij voorkeur op een woensdag overdag in de omgeving van Apeldoorn. Het zou eventueel bij mij thuis kunnen. Ik woon vlakbij het station in apeldoorn. Ik zoek hiervoor een vrouw die het echt leuk lijkt om te doen. Het liefst gewoon lekker snel ter zake Pijpsletje zoekt Goededag heren Ik zal mij even voorstellen ben een 34jarige jongen uit de achterhoek en wil graag gebruikt worden als pijphoer tegen een kleine vergoeding om wat bij te verdienen voor mijn Meesteres Mijn droom is om zoveel en zo lang mogelijk lekker te mogen likken en zuigen Ik ben 1m88 kort donker haar chub geen baard of snor wel een bril onderdanig ingesteld en pikgericht Daar ik onderdanig ingesteld ben kunt u mij ook Online slaaf voer opdrachten uit.

Ben jij de slaaf die graag opdracht uitvoert? Bewijzen per skype of mail stuurt? Welke slaaf wil er hulp bij afvallen. Wie wil er hulp bij afvallen. Jij gaat afvallen hoeveel ik zeg. Als jij het goed doet is er niets aan de hand. Als jij te weinig afvalt krijg jij straf.




Gratis downloaden vrouwen zoeken sex contact

  • Enorme lul in kut gijle moeders
  • Hoeren in zeist sex zeewolde
  • Graag een voorstel per mailtje.
  • Meester zoekt slaaf extreem dikke lul
  • VETTE NEGERINNEN EROTISCHE MASSAGE DELFT




Sex date arnhem priveontvangst veenendaal


meester zoekt slaaf extreem dikke lul