Gijle moeders homo sm

gijle moeders homo sm

.

Zwarte kale kut thuis ontvangen sexgijle moeders homo sm

.Lekkere poesjes erotische massage alkmaar

  • Gijle moeders homo sm
  • Ik ben… Ontmaagd op school Ik was op mijn 12de al erg actief…. Ze komt uit een groot Marokkaans gezin, is populair op school en houdt zich bezig met modellenwerk.
  • Sex markt amsterdam prive ontvangst trio

Neuken tegen betaling gratis sex rotterdam


Toen ik aankwam belde ik hem op en zei: De poort in de omheining werd ontgrendeld. Liep ik door door de tuin stukje gras aan de ene kant, en aan de andere kant een kleine vijver , de achterdeur werd geopend door hem. Waar hij naakt stond, met zijn lul van 15 cm recht  omhoog wijsend.

Hij kwam inderdaad niet verder dan tot aan mijn schouders. Wou deze jongen echt door mij bare geneukt worden? Ik wou sowieso wel, maar Jezus, deze geile jongen begon er zelf over. Boven aan de trap zei hij: Maar er is een regel in mijn slaapkamer voor jongens zoals jij;  er mogen geen kleren aan in mijn slaapkamer. Waarbij ik mijn; shirt, broek en schoenen uittrok, en legde ze op de stoel die op de overloop stond direct naast de deur van zijn slaapkamer.

Hij greep mijn pols en leidde me naar zijn bed toe waarop ik moest gaan zitten. Het viel mij op dat het echt een jongens kamer was. Hij begon mij zonder te waarschuwing, mij spontaan te tongzoenen, en complete verrassing. Laten wij maar beter eerst met een goed voorspel beginnen. Waarbij hij meteen begon om mijn voorhoofd te likken.

Hij knikte en draaide zich om, zodat we in positie 69 kwamen te liggen, waardoor hij in zijn geile jongens bek mijn lekkere grote lul kon pijpen, ondertussen was ik zijn geile kale jongenskutje aan het rimmen. Dat was echt een geile pijpbeurd.

Zijn gat was warm en nat, en ik voelde zijn lichaam reageren als ik mijn tong bij hem naar binnen duwde. Met een licht zuigende geluid trok hij los van mijn pik, draaide zich om en gaf me weer een geile tongzoen. Hij zorgde ervoor dat ik op de rug ging liggen met mijn benen wijd, waarna hij boven mij ging knielen en mijn lul voor zijn geile jongenskutje plaatste, met behulp van zijn  gehele lichaamsgewicht liet hij mijn lul langzaam bij hem naar binnen glijden, centimeter voor centimeter.

Waarop ik met mijn onderlijf ook begon mee te stoten, bij elke stoot ging mijn lul een beetje verder naar binnen. Toen hij ongeveer voor driekwart in hem zat pakte ik hem beet, ik draaide ons om zodat hij met zijn rug op bed kwam te liggen met zijn benen wijd. Zijn gezicht verried momenten van pijn, maar over het geheel, nam hij het sportief op. Het duurde dan ook niet lang voordat mijn lul diep in hem zat, tot aan mijn ballen diep in hem.

Hij kreunde als een geile slet. Met elke stoot kreunde hij, met elke stoot piepte het bed, en bij iedere stoot, stote mijn  heupen tegen zijn kont aan. Met elke stoot kon je duidelijkde contouren van mijn pik  terhoogte van zijn navel omhoog zien duwen.

Dat gezicht alleen al maakte me enorm geil. Nog eens 10 stoten, 15 stoten … Ik slaagde er in om het uit te stellen tot 20 stoten, voordat ik klaarkwam. Het was als of er een Sperma-Bom explodeerde in zijn buik. Mijn zaad vloeide vanuit mijn ballen diep in deze mooie jongen, en het voelde als of er een halve liter Vers zaad diep in deze jongen werd gespoten. Zwaar ademend stortte ik mij bovenop hem. Met enige moeite draaiden wij ons om zodat hij bovenop mij kwam te liggen, met mijn lul nog steeds in hem, zo diep mogelijk, waardoor het zaad nog diep in zijn buik zat.

Man, mijn kutje staat op exploderen! We moeten dit zeker vaker doen! Ik hoor geluiden vanuit de badkamer komen dus ik loop naar boven. Ik ben aardig bezweet geraakt dus een douche kan ik goed gebruiken. Ik trok snel mijn kleding uit — mijn pik sprong omhoog uit mijn broek en wees de weg. Ik wil haar verassen dus ik draai stilletjes aan de deurklink. De deur was niet op slot dus ik liep de badkamer rustig binnen.

De badkamer is vol van stoom door het warme water en het glas van de douchecabine is volledig beslagen. Door het glas zag ik maar net haar silhouet in de douche en even stond ik daar te genieten — met een stijve lul in mijn hand langzaam aan het aftrekken. Ze gaat zitten op de badkamervloer en begint te schreeuwen van genot. Met haar benen gespreid op de vloer richt ze het water uit de douchekop direct op haar strakke kutje.

Ik draaide me om en sprong de douche uit. Ik greep naar de dichtstbijzijnde baddoek. In paniek droogde ik mezelf zo snel mogelijk af. Ik wist echt niet dat u er in stond.

Ik wist het niet. Chantal stond op, draaide de kraan uit en stapte uit de douchecabine. Ze keek me aan met een indringende blik.

Ze zal pas morgen aankomen. Doodsangsten gieren door mijn lijf met krampen in mijn maag. Ik voelde me misselijk maar mijn lul stond nog steeds stokstijf recht tegenover haar. Waarom ben ik nog steeds hard? Was de enige gedachte die ik had. Ik kon niet meer nadenken, laat staan reageren op Chantal. Door haar woorden krijg ik een brok in mijn keel van angst. Ik had een paar uur geleden bericht ontvangen van uw dochter dat u het weekend weg bent.

Hoe meer ik zei, des te meer ik me kapot schaamde. Wat zou Chantal denken? Ik ben het en sinds jij mij hebt zien klaarkomen vind ik het wel zo eerlijk dat ik jou mag zien klaarkomen. Op het moment dat ze dit zegt grijpt ze met haar handen naar mijn stijve lul. Ik twijfelde voor een moment. Ik kwam niet uit mijn woorden. Nu moet ik wel. Ze trok mijn baddoek van mijn lijf en ging op haar knieën zitten.

Toen keek ze recht omhoog met mijn lul slechts een paar centimeters van haar mond. Ze pakt mijn pik stevig beet en begint hem voort te bewegen. Want vergeet niet, jij bent degene die mijn huis en badkamer binnen stormt. Haar zachte lippen zitten stevig om het puntje van pik. Ik voelde haar tong rondjes draaien om mijn eikel met haar handen om mijn ballen.

Toen deed ze mijn lul volledig in haar mond. Het is duidelijk dat ze ervaring had, ze wist precies hoe het moet. Ik voelde me geweldig. Des te langer ze bezig is des te meer ik mij ontspan. Chantal is ongelofelijk, heel anders dan Evelien. Evelien kan goed pijpen, maar lang niet zo goed als haar moeder. Ik keek toe hoe Chantal vol overgave mijn lul in haar mond deed.

Ze haalt hem uit haar mond en vervolgens weer volledig terug tot in haar keel. Ik fietste naar huis en zei mijn moeder: Meneer komt mij morgenvroeg op halen om tien uur. Ik moet werkkleding en toiletspullen enzo mee nemen en korte broeken ook want het wordt erg mooi weer. Nou, zei mijn moeder, ga dan maar mooi je tas in pakken. Zaterdagmorgen komt er een mooie auto voorrijden. Dat zal de meneer zijn. Hij stapte uit en komt ons pad op lopen. Hij had een groot bos bloemen in zijn hand.

Mijn moeder deed de deur open en verwelkomde de onbekende meneer. Wat voor werk hebt u meneer voor Freddy? Nou ik heb erg veel schilderwerk en ik heb een groot bos, er moeten bomen gezaagd worden, dus hij kan hout kappen voor de open haard, genoeg werk wel voor een jaar. Ja dat zou heel fijn zijn. Is Freddy een gemakkelijke zoon mevrouw? Nou de laatste tijd is hij wel een beetje rebels, dus ik wil geen klachten horen.

Ik denk dat hij een strenge hand wel even kan gebruiken. Nou wees gerust mevrouw, is hij bij mij rebels dan gaat hij met blote billen voor straf in de hoek. Als u denkt, dat hij het nodig heeft dan vind ik het prima. Ik ging door de grond van schaamte en wist niet waar ik moest kijken. Nou, zei de Meester, het komt wel goed, maakt u zich geen zorgen. U moet doen wat hij nodig heeft, mijn toestemming heeft u, zei mijn moeder. Verbaasd en boos kijk ik mijn moeder aan, hoe kon ze dat zeggen.

Nadat er gegevens waren uitgewisseld vertrokken wij in de mooie auto. Ik voelde mij er echt klein bij. In de auto streelde de Meester over mijn benen, dat ziet er goed uit jongetje. Weet jij wel wat het slaaf zijn al inhoudt? Niet echt Meester maar misschien heb ik mij ook wel vergist.

Nou daar kom jij wel achter jongetje. Je hebt in ieder geval mooie benen. Ik schatte de Meester in de vijftig en wilde zijn hand wegduwen, maar durfde niet. Na een uur rijden kwamen wij in een klein dorpje en reden een landweg in daar wonen wij zei de Meester in dat huis daar tussen de bomen. Na enkele minuten kwamen wij daar aan. Neem je tas mee naar binnen Freddy, en wij stapten uit.

Het was een groot donker huis, ik voelde mij niet zo op mijn gemak en was erg nerveus. De deur werd opengedaan en achter mij op slot gedraaid. Zo slaafje, hier zal jij tijdens jouw vakantie onder handen worden genomen. Met een brok in mijn keel zeg ik, misschien heb ik mij vergist Meester en is het misschien beter om er vanaf te zien. Nee jongetje, jij was zo enthousiast en je moeder heeft mij gezegd jij bent nogal rebels, dus een hele goede reden om jou op te leiden tot een gewillig en gehoorzaam slaafje.

Kom maar mee jongetje, zei de Meester, zet daar maar jouw tas neer. Wij gaan eens kijken waar Peter is. Wij komen in de keuken en ik zie in de tuin iemand in een zwembroek lopen. Peter, wij zijn er, roept de Meester. En de meneer kijkt om en komt naar de veranda lopen. Hij was, schatte ik, boven de vijftig. Goedemorgen, wat leuk, jullie zijn er dus al.

De meneer steekt een hand uit. Hallo Freddy wat leuk om jou te verwelkomen, ik ben Peter en ik woon samen met Bert de Meester in SM waar jij op hebt geschreven. Ik stond te trillen als een aal. Ja ik ben een beetje van slag meneer, zeg ik, ik denk het misschien ook.

Nou dat gaan wij bekijken, jij mag tegen mij Peter zeggen en tegen Bert Meester, is dat om te beginnen duidelijk? Ja Peter, zeg ik. Peter bekeek mij van top tot teen. Peter, wat wil jij drinken? Nou doe mij maar een wijntje het is bijna twaalf uur.

Nou mijn moeder heeft liever niet dat ik drink. Nou, jouw moeder is niet hier, dus van ons mag jij een biertje drinken. Nou graag zeg ik. En even later drink ik mijn biertje. Ik voelde mij echt trots en vond het heerlijk, voor ik er erg in had was de fles leeg. Ik voelde het opeens wel in mijn hoofd. Wij spraken over het werk en wat ik kon verdienen.

Het sprak mij erg aan dan kon ik mooi sparen. Ja, wij moeten jou wel wat laten verdienen anders zal jouw moeder wel denken wat heb jij daar gedaan al die tijd.

Toen de Meester tegen Peter zei, ga jij even met Freddy aan de slag dan ga ik even een paar boodschappen doen, als je klaar bent dan zie ik mijn slaafje straks graag in de cel, laat hem maar even wennen aan de cel. Oké, Ga ik doen Bert, zei Peter. Ik dacht O, mijn God, nee de cel?? Ik kijk met een doodsbange blik Peter aan. Hij dronk van zijn wijntje terwijl de Meester al weg was. Zo Freddy dus jij wilde ervaren om een gewillig slaafje te worden van de Meester? Ik moet je zeggen hij is erg streng, dus wees zeer gehoorzaam in alles wat hij jou opdraagt jongetje.

Ik kan er niet veel aan doen tijdens een spel. Ik denk dat als ik jou zo zie, hij jou zeer aantrekkelijk zal vinden. Ga eens staan Freddy. Doe je shirt eens uit. Ik deed wat mij gevraagd werd. Peter stond op en zegt: Ik deed een stap naar voren en hij begon mij te betasten, ik hield de adem in. Toen hij mij bij mijn tepels vastpakte zei hij: O, met van alles jongetje, klemmetjes, naalden, hij heeft heel veel speeltjes voor een slaafje.

gijle moeders homo sm