Gay massage nu homo

gay massage nu homo

Na amper 5 min. De manier waarop je handen zich een weg zoeken over mijn lichaam geven een gevoel van warmte, respect en geborgenheid. Elke centimeter krijgt aandacht, geen plekje wordt vergeten! Wat je doet is super! Ik kwam bijna 2 keer tot een hoogtepunt, ook al zat ik een een soort roes van ontspanning.

Toch gaf ik aan dat ik mijn hoogtepunt bereikte, en je hebt dit met veel respect behandeld! Je handelen, de rituelen brachten me in een ruimte van verstilling. De kledinglagen werden één voor één weggenomen, en zo stonden we daar in onze schoonheid en in onze broosheid.

Je voelbare nabijheid in de massage deed de rest Een heerlijke ervaring met eerbied en respect voor het individuele zijn. Al langer dan vandaag voelde ik dat het verlangen er was om op een sensuele manier aangeraakt te worden door een andere man. Na lang aarzelen, heb ik dan toch uiteindelijk de stap tot bij jou gezet om me over te geven aan een weldaad voor lichaam en geest. Het is een ware verrijking voor het exploreren van mijn man-zijn.

Ik waardeer zeer sterk je vertrouwelijke, tedere en lieve aanpak. Het voelt voor mij zeer natuurlijk aan om mij tijdens het gebeuren intiem open te stellen. Het aftasten en het me sensueel laten ontkleden door jou, geeft me heel warme gevoelens van tederheid en geborgenheid.

Je stelt me telkens meer op mijn gemak, het naakt-zijn bij elkaar geeft een diep wederzijds respect voor elkaars lichaam en gevoelens, een mooi en eerlijk gebeuren waar ik ten volle van geniet. Eénmaal op de massagetafel ondervind ik een zeer deugddoend en veilig gevoel.

Het is voor mij als man heel fijn te mogen voelen dat er door een andere man voor mij wordt gezorgd. Terwijl je de achterkant van mijn lichaam masseert, stromen er door mij gevoelens van rust, blijheid en opwinding. Elke aanraking of streling schept een waar genoegen. Bij het masseren van de voorkant van mijn lichaam laat je eveneens geen enkele plek onberoerd.

Op een heel natuurlijke en respectvolle wijze benader je mijn opgewonden lichaam; het aanraken en strelen van mijn intieme zone geeft me diep intens genot. Het doet heel veel deugd om ook op die plek je handen intens te mogen voelen. Ik voel me heel veilig terwijl ik durf genieten van mijn opwinding en mannelijkheid. Na enkele massages krijg ik steeds meer het het gevoel dat je telkens meer aanvoelt waar mijn lichaam om vraagt. Je ziet en voelt waar mijn lichaam op dat moment naar hunkert.

Je bent zeer zorgzaam en professioneel; je legt veel energie in je massage. Je openheid naar mij toe waardeer ik enorm, het raakt me diep. Bij het afronden van de massage voel ik heel veel emotie en energie vrijkomen; dan is het steeds weer duidelijk dat ik een zeer intens zorgende massage kon ervaren! Voor mij geen twijfel meer, ik kom graag bij jou terug! Een paar jaar geleden ontdekte ik je website. Na korte aarzeling heb ik de stap gezet en een eerste afspraak gemaakt, ik was benieuwd wat dit zou worden!

Nu ben ik zeer gelukkig dit traject van ongeveer maandelijks een tao tantra massage bij jou te hebben beleefd. Het aanbod is dan ook enorm: Van een massagetafel tot een sauna. Maar ook een goede pedicure of kapper, advies en producten voor je dieet en die heerlijke, exclusieve geur van Chanel of Dior. Zeker de moeite dus om even goed rond te kijken. Heb je overbodig materiaal? Of producten die je zelf niet meer gebruikt?

Plaats je zoekertje dan hier. Je doet er vast iemand plezier mee. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Zoek alleen in titel. Categorieën Toon alle zoekertjes. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst. Ook hier staan met uw zoekertje? Massage van man tot man! Luxueuze, tedere en intense massage van man tot man Gert.

.

Erotic massage amstelveen squirt
gay massage nu homo

Na amper 5 min. De manier waarop je handen zich een weg zoeken over mijn lichaam geven een gevoel van warmte, respect en geborgenheid. Elke centimeter krijgt aandacht, geen plekje wordt vergeten! Wat je doet is super! Ik kwam bijna 2 keer tot een hoogtepunt, ook al zat ik een een soort roes van ontspanning. Toch gaf ik aan dat ik mijn hoogtepunt bereikte, en je hebt dit met veel respect behandeld! Je handelen, de rituelen brachten me in een ruimte van verstilling. De kledinglagen werden één voor één weggenomen, en zo stonden we daar in onze schoonheid en in onze broosheid.

Je voelbare nabijheid in de massage deed de rest Een heerlijke ervaring met eerbied en respect voor het individuele zijn. Al langer dan vandaag voelde ik dat het verlangen er was om op een sensuele manier aangeraakt te worden door een andere man. Na lang aarzelen, heb ik dan toch uiteindelijk de stap tot bij jou gezet om me over te geven aan een weldaad voor lichaam en geest.

Het is een ware verrijking voor het exploreren van mijn man-zijn. Ik waardeer zeer sterk je vertrouwelijke, tedere en lieve aanpak. Het voelt voor mij zeer natuurlijk aan om mij tijdens het gebeuren intiem open te stellen.

Het aftasten en het me sensueel laten ontkleden door jou, geeft me heel warme gevoelens van tederheid en geborgenheid. Je stelt me telkens meer op mijn gemak, het naakt-zijn bij elkaar geeft een diep wederzijds respect voor elkaars lichaam en gevoelens, een mooi en eerlijk gebeuren waar ik ten volle van geniet.

Eénmaal op de massagetafel ondervind ik een zeer deugddoend en veilig gevoel. Het is voor mij als man heel fijn te mogen voelen dat er door een andere man voor mij wordt gezorgd.

Terwijl je de achterkant van mijn lichaam masseert, stromen er door mij gevoelens van rust, blijheid en opwinding. Elke aanraking of streling schept een waar genoegen. Bij het masseren van de voorkant van mijn lichaam laat je eveneens geen enkele plek onberoerd.

Op een heel natuurlijke en respectvolle wijze benader je mijn opgewonden lichaam; het aanraken en strelen van mijn intieme zone geeft me diep intens genot.

Het doet heel veel deugd om ook op die plek je handen intens te mogen voelen. Ik voel me heel veilig terwijl ik durf genieten van mijn opwinding en mannelijkheid.

Na enkele massages krijg ik steeds meer het het gevoel dat je telkens meer aanvoelt waar mijn lichaam om vraagt. Je ziet en voelt waar mijn lichaam op dat moment naar hunkert.

Je bent zeer zorgzaam en professioneel; je legt veel energie in je massage. Je openheid naar mij toe waardeer ik enorm, het raakt me diep.

Bij het afronden van de massage voel ik heel veel emotie en energie vrijkomen; dan is het steeds weer duidelijk dat ik een zeer intens zorgende massage kon ervaren! Voor mij geen twijfel meer, ik kom graag bij jou terug! Een paar jaar geleden ontdekte ik je website. Na korte aarzeling heb ik de stap gezet en een eerste afspraak gemaakt, ik was benieuwd wat dit zou worden!

Nu ben ik zeer gelukkig dit traject van ongeveer maandelijks een tao tantra massage bij jou te hebben beleefd. Het aanbod is dan ook enorm: Van een massagetafel tot een sauna. Maar ook een goede pedicure of kapper, advies en producten voor je dieet en die heerlijke, exclusieve geur van Chanel of Dior. Zeker de moeite dus om even goed rond te kijken. Heb je overbodig materiaal? Of producten die je zelf niet meer gebruikt? Plaats je zoekertje dan hier.

Je doet er vast iemand plezier mee. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Zoek alleen in titel. Categorieën Toon alle zoekertjes. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst. Ook hier staan met uw zoekertje? Massage van man tot man!

Luxueuze, tedere en intense massage van man tot man Gert.

.


Sex date gay jonge negerin neuken